Együttműködési megállapodás a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. (KvfP) és a Forrás Centrum Kft. között

jún 27th, 2011 | By admin | Category: Pályázatok

A Forrás Centrum Kft. a kockázati tőke területén is hatékony segítséget tud nyújtani az ügyfelei részére. Ezt erősíti, hogy a hazai kockázati tőkepiac jelentős szereplőjével a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt.-vel (KvfP) kötött együttműködési megállapodást. Ez azért lényeges, mert a KvfP a Forrás Centrum Kft. szakmai felkészültségét alkalmasnak találja arra, hogy a leendő kockázati tőkeigénylőket felkészítse az forrás igénylésének folyamatára, elkészítse részükre az üzleti tervet és egyéb dokumentumokat, tehát hatékony kapocs lehet a vállalkozó és a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. között.

 Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. (KvfP)

A Forrás Centrum Kft. vállalja, hogy díjmentesen felméri egy vállalkozás vagy egy adott ötlet kockázati tőke alkalmasságát. Amennyiben érdekli a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. kockázati tőke terméke, szíveskedjék cége utolsó lezárt évének mérlegét faxon a 06-1-700-1911 számra, vagy e-mailen az info@forrascentrum.hu címre elküldeni és díjmentesen beminősítjük a pályázati alkalmasságot. Ha ezekkel nem rendelkezik, akkor küldje el üzleti elképzelését és megvizsgáljuk az alkalmasságot.

A Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. (KvfP) alapításának és működésének célja az eredményesen működő és a fejlődésre képes kis- és középvállalkozások versenyhelyzetét javítása kockázati tőkebefektetéssel.

(more…)

Szóljon hozzá!